postheadericon Resurse Umane

 

Reuniunea  trimestrială  a specialistilor de resurse umane din cadrul companiilor de apă

10-13 Iulie 2013, Târgu Mureș

Reuniunile grupurilor de specialişti din cadrul companiilor de apă din România au constituit întotdeauna schimburi valoroase şi oportune de informaţii şi bune practici. În această direcţie se înscrie  şi organizarea de către Comisiea Resurse Umane a Asociatiei Romane a Apei prin Fundaţia Centrul de Formare şi Perfecţionare Profesională in Domeniul Apei (C.F.P.P.D.A.), cu sprijinul SC AQUASERV SA Targu Mures, a reuniunii trimestriale  a specialistilor din cadrul companiilor de apa, în perioada 10 - 13 iulie 2013, la Targu Mures.


La această reuniune sunt aşteptaţi să participe atât membrii comisiei Resurse Umane, cât şi specialişti din aceste compartimente specializate. Dorim ca întâlnirile noastre să reprezinte un spaţiu de dezbateri profesionale de un nivel ridicat, aşa cum au fost şi până acum.

Temele propuse pentru aceasta reuniune sunt :

  • Evaluarea personalului sub premizele extinderii ariei de operare,  reorganizarii si/sau disponibilizarii
  • Analiza Muncii in Compania Aquaserv – studiu de caz
  • Activitati de team building in cadrul companiilor de apa – studii de caz
  • Cadrul Legal al salarizarii directorului general si personalului de conducere

Rezervările pentru serviciile de cazare se vor face prin completarea talonului de participare ataşat, iar după semnarea acestuia de către managerul companiei va fi transmis la Fundaţia C.F.P.P.D.A. tel-fax 021 – 316 28 29 sau prin e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza în atenţia d-nei Ilie Nicoleta pana la data de 28 iunie  2013.

Ultima actualizare (Miercuri, 19 Iunie 2013 07:00)

 
Evenimente viitoare
No events
Membri : 3
Conţinut : 30
Număr afişări conţinut : 95123