postheadericon Comisia Resurse Umane

 

 Reuniunea Comisiei Resurse Umane

                         Reuniunile grupurilor de specialişti din cadrul companiilor de apă din România au constituit întotdeauna schimburi valoroase şi oportune de informaţii şi bune practici. În această direcţie se înscrie  şi organizarea de către Comisiea Resurse Umane a Asociatiei Romane a Apei prin Fundaţia Centrul de Formare şi Perfecţionare Profesională in Domeniul Apei (C.F.P.P.D.A.), cu sprijinul SC COMPANIA DE APA BRASOV SA, a reuniunii trimestriale  a specialistilor din cadrul companiilor de apa, în perioada 13 - 16 martie 2013, la Brasov.

         Temele abordate in cadrul acestei reuniuni sunt :

1.      Prezentarea raportului de activitate al Comisiei Resurse Umane in perioada 2010-2012

2.      Realizarea procedurii de alegere a noii structure de conducere a comisiei

3.      Probleme specifice de legislatia muncii

          La aceasta reuniune, aspectele legate de legislatia muncii vor fi prezentate de dna dr. Raluca Dimitriu. Expert recunoscut national si international, dna Raluca Dimitriu este profesor universitar, doctor in drept, conducator de doctorate in dreptul muncii la Academia de Studii Economice din Bucuresti, avand specilizari postuniversitare facute la Academia de Drept International de la Haga, Academia de Drept European – Florenta si  cursuri de solutionarea conflictelor de munca organizate de CEU (Universitatea Central Europeana – Budapesta, Ungaria) in colaboare cu N.  Cordozo School of Law, New York si Hamline University School of Law, Minnesota.

          Informații suplimentare se pot obține la tel/fax  021 – 316 28 29 sau prin mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 
Evenimente viitoare
No events
Membri : 3
Conţinut : 30
Număr afişări conţinut : 95131