postheadericon Seminar: Armonizarea procedurilor de lucru

SEMINAR ARMONIZAREA PROCEDURILOR DE LUCRU ÎNTRE D.S.P.-uri ŞI OPERATORII DE SERVICII DE ALIMENTARE CU APĂ ŞI CANALIZARE

             În vederea armonizării procedurilor de lucru între reprezentanţii din teritoriu ai Ministerului Sănătăţii (DSP-uri) şi operatorii de servicii de alimentare cu apă, Asociaţia Română a Apei prin Fundaţia Centrul de Formare şi Perfecţionare Profesionalaă în Domeniul Apei organizează un seminar de informare şi instruire în data de 12 Martie 2012 în Bucureşti, cu urmatoarea tematică generală :

 - Proceduri de reglementare sanitarã  pentru funcţionarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă (ORDIN nr. 1030/2009, HG nr. 974/2004);

- Monitorizarea calităţii apei potabile distribuite consumatorilor (HG nr. 974/2004)

- Sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătătţi publice (HG nr.857/2011)

- Noutăţi legislative specifice

- Monitorizarea calităţii apei potabile în zona de operare a S.C. RAJA S.A. Constanţa – Studiu de caz

             La această reuniune aşteptăm să participe şefii de laboratoare din cadrul operatorilor şi reprezentanţii D.S.P.-urilor din judeţele din sudul tării care sunt responsabili de relaţia directă cu operatorii de servicii.

              Lucrările reuniunilor sunt programate să înceapă marţi 12 martie – orele 09.30 în sala de conferiţe „Griviţa" din cadrul hotelului Euro Hotels International Polizu din Bucureşti.

              Informații suplimentare se pot obține la tel/fax  021 – 316 28 29 sau prin mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Ultima actualizare (Luni, 04 Martie 2013 07:47)

 
Evenimente viitoare
No events
Membri : 3
Conţinut : 30
Număr afişări conţinut : 95130